注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Miss Chen

突然想到在网上建一个空间,方便新老朋友交流英语学习的经验,就有了这个博客。

 
 
 

日志

 
 

江苏牛津小学五年级英语5B期末复习测试卷  

2012-01-06 09:59:38|  分类: 小学英语 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
   

笔试部分(70分)

四、找出下面每组单词中不同类的单词。8分

(    )1. A. China           B. British        C. Australian

(    )2. A. butterfly       B. beautifully    C. dragonfly

(    )3. A. teeth           B. shoulder       C. knee

(    )4. A. London          B. New York       C. city

(    )5. A. fever           B. cough          C. medicine

(    )6. A. run             B. jump           C. high

(    )7. A. today           B. Friday         C. Sunday

(    )8. A. swimming        B. interesting    C. climbing

五、根据首字母写单词完成句子。6分

1. —How many days are there in a w________?   —Seven.

2. It's time to go to bed. Please t________ off the TV.

3. My father has a sister. She is my a________.

4. Jim's brother likes s____ very much, he often plays football after school.

5. —Can your cat c________ mice(老鼠)?     —Yes, it can.

6. Yumi comes from J________, she speaks Japanese.

六、选择填空。10分

(    )1. —Can you speak _______?  —Yes, I can.

          A. England        B. English        C. British

(    )2. My grandmother has got ______ earache.

          A. a              B. an             C. the

(    )3. I like fishing. I want _______ this weekend.

          A. go fishing     B. to go fish     C. to go fishing

(    )4. —What time is it?     —It's half ______ six.

          A. past           B. to         C. at

(    )5. How ______ Lily spend ______ weekends?

          A. do…her        B. does…her      C. does…she

(    )6. Look, the children ______ exercise.

          A. doing          B. is doing       C. are doing

(    )7. —Are you ______ for class?  —Yes, we are.

          A. ready          B. read           C. really

(    )8. My mother is very ______, she has no time for rest.

          A. bad            B. better         C. busy

(    )9.Nancy has four lessons ______ Wednesday morning and two lessons _____ the afternoon.

          A. in;on         B. on;in         C. on;on

(    )10. We can ______ a lot _____ the Internet.

          A. learn;to      B. learns;from       C. learn;from

七、选择适当的词填空。8分

1. —Let's go and ___________(play / playing) table tennis. —Good idea.

2. —Are you from different ___________(country / countries)? —Yes.

3. Peter is ___________(on / in) duty today.

4. Touch your shoulders ___________(on / with) your hands.

5. My mother usually ___________(watch / watches) TV in the evenings.

6. Mr White is from ___________(UK / the UK), he is visiting Nangjing now.

7. —Show ___________(we / us) how to make a model plane.   —OK.

8. This is ___________(the first / first) lesson of the new term.

八、从Ⅱ栏中找出与Ⅰ栏相对应的内容。8分

Ⅰ                                         Ⅱ

(   )1. How many lessons do you have today?    A. Yes, I do.

(   )2. What day is it today?                  B. Yes, I am.

(   )3. How do you feel now?                   C. No, he doesn't.

(   )4. Jump up and down ten times.            D. I often go to the park.

(   )5. Do you feel hot?                       E. Six.

(   )6. Are you from Australia?                F. Thursday.

(   )7. How do you spend your weekends?        G. I feel ill.

(   )8. Does Mike swim fast?                   H. All right.

九、根据情景选择合适的内容完成句子。8分

(    )1. May I speak to Liu Tao?  ____________ Liu Tao speaking.

(    )2. Fireflies are very special, they glow _____________.

(    )3. Sam goes to school ____________ every day.

(    )4. I like Maths very much. _____________ you?

(    )5. Jim is ____________ an e-mail _______________ his uncle now.

(    )6. _____________ your right hand _____________ your head.

(    )7. Tom _____________ a small town near Suzhou.

(    )8. The students are ____________ their weekends in the classroom.

十、根据所给情景选择合适的选项。10分

(    )1. 你想告诉别人,格林先生经常跟你学汉语,怎么说:

A.  Mr Green often learns English from me.

B.  Mr Green often learns Chinese from me.

C.  Mr Green often learns Chinese from us.

(    )2. 当你想告诉对方几点钟时,可以说:

A.  What time is it now?

B.  It's tea past one.

C.  What's the time?

(    )3. 你想告诉别人你想去上海参观,怎么说:

A.  I'd like to visit Shanghai.

B.  I like visiting Shanghai.

C.  I often visit Shanghai.

(    )4. 听到对话身体不舒服,你可以说:

A.  What's the matter?

B.  I don't know.

C.  I'm sorry to hear that.

(    )5. 想请对方不要大声讲话,怎么说:

A.  Don't speak to me.

B.  Don't speak loudly.

C.  Speak loudly, please.

十一、阅读理解。12分

Sally and Betty are good friends. Sally is thirteen. She comes from America. Betty is twelve. She's from London. They study in the same school, but in different classes. Sally's father teaches in a primary school. Her mother is a bus driver . Betty's mother makes clothes in a factory(工厂). Her father is a policeman. They can speak English, French and a little Chinese.

 Sally's mother likes cooking. She likes eating rice. But Sally's father doesn't, he likes drinking milk and eating bread. Betty's mother doesn't like cooking. But she likes dancing. She dances beautifully. Betty's father likes doing housework and growing flowers. Now he is cooking in the kitchen. Look! Betty is helping her father.

1、判断下列句子正误,(正确的写T,错误的写F)。4分

(    )1. Sally is thirteen. She is from London.

(    )2. Betty and Sally are not in the same class.

(    )3. Sally's mother is a doctor.

(    )4. Betty's father often does housework.

2、选择正确答案。8分

(    )1. How old is Betty?

          A. Twelve         B. Thirteen       C. Fourteen

(    )2. _____ is a primary school teacher.

          A. Sally's mother    B. Sally's father    C. Betty's mother

(    )3. Can Betty's father speak French?

          A. Yes, she can.     B. No, he can't.     C. Yes, he can.

(    )4. Betty's mother often _______.

          A. cooks food     B. dances            C. swims

 

 

五年级英语听力材料及答案

 

一、1. well     2.quarter      3.feet     4.toe    5.back

    6.right     7.housewife    8.take

   1.A     2.B    3.B    4.C    5.A     6.A    7.C    8.A

二、1. —Are you from France?    —Yes, I am.

2. What time is it?   —It's ten to seven. It's time for breakfast.

    3. —Does Mrs Smith often do housework at the weekends?

       —No, she doesn't, she often goes shopping.

    4. —Put your feet together.   —OK.

    5. —What's your father's hobby?    —He likes collecting stamps.

    6. What subject do you like?    Maths.

     正确的序号:2、1、4、6、3、5

三、1. What's wrong with you?

    2. Does YangLing run fast?

    3. Boys and girls, stand in a line, please.

    4. What time is it now?

    5. How does your brother spend his weekends?

      1.B      2.B      3.C      4.A     5.B

四、1.A    2.B    3.A    4.C    5.C    6.C    7.A    8.B

五、1.week    2.turn     3.aunt     4.sport    5.catch     6.Japan

六、1.B    2.B    3.C    4.A    5.B    6.C    7.A    8.C    9.B    10.C

七、1.play    2.countries     3.on     4.with     5.watches  

    6.the UK   7.us     8.the first

八、1.E   2.F   8.G   4.H   5.A   6.B   7.D   8.C

九、1.C   2.E   3.G   4.F   5.H   6.A   7.B   8.D

十、1.B   2.B   3.A   4.C   5.B

十一、(一)1.F    2.T    3.F     4.T 

     (二)1.A    2.B    3.C     4.B

  评论这张
 
阅读(170)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017